تاریخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1395

برگزاری مراسم گرامیداشت "روز جهانی روانشناس و مشاور"

به مناسبت " نهم اردیبهشت ماه روز جهانی روانشناس و مشاور" انجمن علمی روانشناسی دانشگاه مراغه مراسم گرامیداشتی به همین مناسبت در روز چهارشنبه مورخ 8/2/95 در محل سالن اجتماعات شهید احمدی روشن با سخنرانی دکتر احمد اسمعیلی با موضوع " جایگاه و اهمیت مشاوره" برگزار نمودند.

به مناسبت " نهم اردیبهشت ماه روز ملی روانشناس و مشاور" انجمن روانشناسی دانشگاه مراسم گرامیداشتی به همین مناسبت در روز چهارشنبه مورخ  8/2/95 در محل سالن اجتماعات شهید احمدی روشن برگزار شد و این مراسم که با دعوت از  مسئولین محترم ازجمله حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جلیلی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری اعضائ هیات علمی گروه روانشناسی ومشاوران و جمعی از دانشجویان برگزار گردید. دکتر احمد اسمعلی ضمن تبریک این روز به جامعه مشاوران و روانشناسان در باره جایگاه و اهمیت مشاوره و روانشناسی مباحثی را ارائه نمودند.