تاریخ : چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395

بازدید اعضای هیات رئیسه محترم دانشگاه از خوابگاههای دانشجویی

به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاهها، هیات رئیسه دانشگاه ، جناب آقای پروفسور لطف الهی یقین، ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم دانشجویی جناب آقای دکتر دانشفراز و هیات همراه از خوابگاههای دانشجویی بازدید نمودند.

به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاهها، هیات رئیسه محترم دانشگاه ، جناب آقای پروفسور لطف الهی یقین، ریاست محترم دانشگاه و معاونین محترم و مدیران محترم دانشجویی و آموزش و هیات همراه در روزسه شنبه مورخ21 /2/95 ضمن بازدید از خوابگاههای دانشجویی، از نزدیک با دانشجویان در مورد مشکلات و کمبودهای خوابگاه صحبت کردند. این نشست صمیمی حدود دو ساعت به طول انجامید . لازم به ذکر است که اقلام مورد نیاز خوابگاهها شامل چند دستگاه یخچال،کمد صندلی ولیاسشویی در اختیار خوابگاهها جهت استفاده دانشجویان قرار گرفت.