تاریخ : شنبه 13 آذر 1395

اتمام اجرای طرح سلامت روان توسط مرکز مشاوره و سلامت برای برای ورودیهای جدید سال تحصیلی 96-1395

این طرح برای 600 نفر از دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 96-1395 اجرا گردید . روند اجرا به این صورت است که پرسشنامه سلامت روان توسط دانشجویان تکمیل و توسط کارشناسان این اداره مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد ، دانشجویانی که بر اساس نقطه برش دارای سلامت روان پایین بودند به عنوان دانشجویان آسیب پذیر جهت پایش وضعیت روانی و تحصیلی دفاتر مشاوره معرفی و تا با همکاری اساتید مشاور و کارشناسان اداره مشاوره زمینه ارتقاء سلامت آنها فراهم گردد.

به گزارش رسیده از دفتر مشاوره و سلامت اتمام اجرای طرح سلامت روان برای ورودیهای جدید سال تحصیلی 96-1395 تا پایان آبان ماه صورت پذیرفت.

هدف از معاينات دوره اي سلامت روان دانشجویان جدیدالورود با اجراي اين برنامه در راستاي معاينات دوره اي كه هرسال توسط مرکز مشاوره دانشگاه انجام مي شود عبارت است از:

1. شناسايي دانشجویان كه داراي مشكلات روحي، رواني، خانوادگي و شغلي مي باشند.
  2. تدوين برنامه هاي عملي براي مداخله به منظور پيشگيري از رشد و گسترش مشكلات رفتاري و ارتباطی دانشجویان و رشد سلامت رواني آنان.
  3. بازخورد نتايج معاينات دوره اي انجام شده و اثر بخشي اقدامات مشاوره اي صورت گرفته براي افراد داراي مشكل روحي، رواني تشخيص داده شده و آموزش به آنان به منظور پيشگيري بهتر.