تاریخ : دوشنبه 22 آذر 1395

برگزاری جلسه تودیع و معارفه انجمن روانشناسی / سخنران دکتر احمد اسمعیلی

به گزارش رسیده از دفتر مشاوره و سلامت این جلسه در روز دوشنبه مورخ 15/9/95 در محل آمفی تاتر فجر دانشگاه با هدف معرفی دبیر جدید کانون انجمن روانشناسی و تشکر و تقدیر از دبیر قبلی کانون و فعالیتهای انجام شده در سال گذشته و برنامه های آتی این کانون در سال پیش رو تشکیل گردید . مهمانان مدعو جلسه جناب حاج آقا ی جلیلی مسئول محترم نهاد رهبری، وجناب آقای دکتر احمد اسمعیلی و آقای پاکدل و خانم سمیعی حضور داشتند و جناب آقای دکتر اسمعیلی در سخنرانی خود به نقش و اهمیت روانشناسی و مشاوره در جامعه و همچنین اصول و وظایفی یک مشاور باید به ان پایبند باشد سخنانی را ایراد نمودند .
به گزارش رسیده از دفتر مشاوره و سلامت این جلسه در روز دوشنبه مورخ 15/9/95  در محل آمفی تاتر فجر دانشگاه با هدف معرفی دبیر جدید کانون انجمن روانشناسی و تشکر و تقدیر از دبیر قبلی کانون و فعالیتهای انجام شده در سال گذشته و برنامه های آتی این کانون در سال پیش رو تشکیل گردید . مهمانان مدعو جلسه جناب حاج آقا ی جلیلی مسئول محترم نهاد رهبری، وجناب آقای دکتر احمد اسمعیلی و آقای پاکدل و خانم سمیعی حضور داشتند و جناب آقای دکتر اسمعیلی در سخنرانی خود به نقش و اهمیت روانشناسی و مشاوره در جامعه و همچنین اصول و وظایفی یک مشاور باید به ان پایبند باشد سخنانی را ایراد نمودند .