ديروز : 111
ماه : 1095

تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1395     |     کد : 37

16 آذر / دکتر دانشفراز:

مبارزه با استکبار و استبداد سیاه / در جنبش دانشجویی کشور و جهان یک روز تاریخی را به ثبت رساندند.

به گزارش دفتر معاونت دانشجویی متن بیانیه معاون محترم دانشجویی جناب آقای دکتر رسول دانشفراز در 16 آذر 1395 :
16 آذر سالروز شهادت سه دانشجوی شهید در مبارزه با استکبار و استبداد سیاه؛ که با اهداء خون خویش روشنی بخش مسیر تاریخ میهن شدند؛ گرامی باد.
در دوران سیاه و خفقان پس از کودتای 28 مرداد 32 این دانشجویان بیدار بودند که در آن دوره با اعتراض خود نسبت به سفر معاون رئیس جمهوری آمریکا ( بانی و حامی کودتا 28 مرداد) سکوت سرد آن روزها را شکستند و در جنبش دانشجویی کشور و جهان یک روز تاریخی را به ثبت رساندند.
وقتی به 16 آذر و پایمردی دانشجویان بیدار می نگریم متوجه می شویم جنبش دانشجویی با روحیه آرمانگرایانه و عدالتخواهانه، می تواند تمام برنامه ریزی های سیاستمداران وابسته و دیکتاتور ها را خنثی نموده و در برابر زورگویان عالم مشت محکمی باشد.

نوشته شده در   سه شنبه 16 آذر 1395  ساعت  10   توسط   سهیل افتخارزاده معاونت دانشجویی دانشگاه مراغه
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :