ديروز : 156
ماه : 4303

تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1395     |     کد : 37

16 آذر / دکتر دانشفراز:

مبارزه با استکبار و استبداد سیاه / در جنبش دانشجویی کشور و جهان یک روز تاریخی را به ثبت رساندند.

به گزارش دفتر معاونت دانشجویی متن بیانیه معاون محترم دانشجویی جناب آقای دکتر رسول دانشفراز در 16 آذر 1395 :
16 آذر سالروز شهادت سه دانشجوی شهید در مبارزه با استکبار و استبداد سیاه؛ که با اهداء خون خویش روشنی بخش مسیر تاریخ میهن شدند؛ گرامی باد.
در دوران سیاه و خفقان پس از کودتای 28 مرداد 32 این دانشجویان بیدار بودند که در آن دوره با اعتراض خود نسبت به سفر معاون رئیس جمهوری آمریکا ( بانی و حامی کودتا 28 مرداد) سکوت سرد آن روزها را شکستند و در جنبش دانشجویی کشور و جهان یک روز تاریخی را به ثبت رساندند.
وقتی به 16 آذر و پایمردی دانشجویان بیدار می نگریم متوجه می شویم جنبش دانشجویی با روحیه آرمانگرایانه و عدالتخواهانه، می تواند تمام برنامه ریزی های سیاستمداران وابسته و دیکتاتور ها را خنثی نموده و در برابر زورگویان عالم مشت محکمی باشد.

نوشته شده در   سه شنبه 16 آذر 1395  ساعت  10:52   توسط   سهیل افتخارزاده معاونت دانشجویی دانشگاه مراغه
ویرایش شده در سه شنبه 23 آذر 1395 ساعت 14:55 توسط سهیل افتخارزاده معاونت دانشجویی دانشگاه مراغه
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :