ديروز : 113
ماه : 951

تاریخ : چهارشنبه 24 آذر 1395     |     کد : 42

تشکیل کارگاه آموزشی نشانه شناسی اختلالات روانی (اختلال اضطرابی) با حضور خانم دکتر ایماندوست

به گزارش رسیده از مرکز مشاوره و سلامت : روز یکشنبه مورخ 95/9/21 در کلاس112 دانشکده کشاورزی برای 40 نفر از اعضای کانون همیاران سلامت، با حضور خانم دکتر ایماندوست برگزار نمود. هدف از تشکیل این کارگاه آموزشی ارتقاء سطح علمی شرکت کنندگان و آشنایی با روشهاو تکنیکهای نوین درمان بود و انواع اختلال  اضطرابی، اختلال اضطراب فراگیر یا منتشر ، اختلال هراس،ترس های اختصاصی یا ساده، ترس از مكان های باز ، ترس های اجتماعی ، اختلال استرس پس از سانحه و راههای درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت .