تاریخ : شنبه 11 ارديبهشت 1395

اجرای موج دوم "طرح ملی سیمای زندگی دانشجویان"

مرکز مشاوره و سلامت موج دوم "طرح ملی سلامت زندگی دانشجویان" را که طرح ابلاغی وزارت علوم می باشد را برای 500 نفر از دانشجویان تا پایان هفته اول خرداد اجرا می نماید.

مرکز مشاوره و سلامت موج دوم "طرح ملی سلامت زندگی دانشجویان" را که طرح  ابلاغی وزارت علوم می باشد را تا پایان هفته اول خرداد برای 500 نفر از دانشجویان در دانشکده ها و رشته های مختلف اجرا می نماید . این طرح ، زندگی دانشجویان را از ابعاد مختلف از جمله وضعیت تحرک،خورد و خوراک،اوقات فراغت وضعیت تحصیلی،خانوادگی،رضایت از زندگی،سلامت معنوی،دینداری، سلامت روانی و اجتماعی ،نگرانیها ،اعتیاد ،خشونت ،خودکشی،ازدواج و.... مورد ارزیابی قرار می دهد و نتایج به دست آمده از این طرح راهگشای برنامه ریزان در جهت تحقق اهداف سلامت وبهداشت روانی واجتماعی دانشجویان خواهد بود.