تاریخ : چهارشنبه 5 خرداد 1395

مراسم تکریم و قدردانی مجموعه معاونت دانشجویی در هفته گرامیداشت خوابگاهها

به گزارش رسیده از امور خوابگاهها، مراسم تکریم و قدردانی مجموعه معاونت دانشجویی، کادر سرپرستی خوابگاهها، مسئولان فنی و تدارکاتی-سلف غذا و مسئول سالن ورزشی روز دوشنبه 3/03/1395 ساعت 14 در اتاق جلسات حوزه ریاست تشکیل گردید. در این آیین در راستای هفته دانشجو و خوابگاه به جهت زحمات بی شائبه تمامی مسئولان و همکاران حوزه دانشجویی با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر لطف اللهی و معاونت محترم دانشجویی جناب آقای دکتر دانشفراز لوح سپاس و کارت هدیه از بابت تشکر و قدردانی به حاضران اهدا گردید. در ادامه ریاست محترم دانشگاه از زحمات همکاران زیر مجموعه معاونت دانشجویی که به صورت شبانه روزی در هداف و سیستم دانشجویی با در نظر گرفتن مشکلات فراوان در این حوزه از هیچ عملی و حرکتی دریغ ننموده و با جان و دل متقبل زحمات کثیری شده اند مراسم تشکر و قدردانی خود را ابراز نموده و توفیق روزافزون مجموعه دانشجویی را از درگاه خداوند تبارک و تعالی خواستار شدند.