تاریخ : دوشنبه 8 بهمن 1397

کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی موثر با محوریت سراهای دانشجویی

گزارش کارگاه
کارگاه آموزشی مهارت های ارتباطی موثر با محوریت سراهای دانشجویی در روز شنبه ساعت 13  در سالن اوحدی مراغه ای با هدف  تغییر نگاه به سراهای دانشجویی  با حضورمعاونت محترم  دانشجویی دکتر رسول دانشفراز، مدیر حراست دکتر مهدی ابوالقاسمی، مدیر امور دانشجویی جواد مقیمی فام، مدیر تربیت بدنی دکتر اسدالله کریمی، مسئول مرکز مشاوره دکتر احمد اسمعلی، سرپرست سراها، انتظامات و سایر کارکنان سراها برگزار گردید.
دکتر رسول دانشفراز، معاون دانشجویی دانشگاه مراغه ضمن عرض خیر مقدم به حضار جلسه، در حوزه سراهای دانشجویی گفت: حضور غیاب دانشجویان جزء موارد بسیار مهم در سرا‌ها است که باید توسط مسئول سرای مربوطه انجام پذیرد؛ حتما ورود و خروج‌ها باید دقیق کنترل شود.
دکتر دانشفراز ادامه داد: مورد بعدی آسیب به اموال سراهای دانشجویی است که مشاهده شده و مورد توجه قرار بگیرد؛ ولی تأکید می‌کنم در ارتباط با دانشجوها باید با صمیمت رفتار شود، به روحیات دانشجویان توجه بیشتری شود و در صورت بروز مشکل سریعاً به ما اطلاع داده شود تا از دانشجو حمایت‌های لازم به عمل آید.وی در پایان تصریح کرد: در صورت پرداخت به موقع و کامل بهای سرا‌های ملکی توسط دانشجویان، تا 80 درصد از سوی صندوق رفاه دانشجویان برگشت داده می‌شود و می‌توان برای سراهای  دانشجویی هزینه کرد.