تاریخ : چهارشنبه 25 فروردين 1395

"جشنواره تعیین اتاق های نمونه بهداشتی در هفته گرامیداشت خوابگاه ها"

مرکز مشاوره و سلامت با همکاری مشترک اداره کل امور خوابگاه ها جشنواره تعیین اتاق های نمونه بهداشتی در هفته گرامیداشت خوابگاه ها (هفته سوم اردیبهشت) برگزار می نماید.

مرکز مشاوره و سلامت  با همکاری مشترک اداره کل امور خوابگاه ها جشنواره تعیین اتاق های نمونه بهداشتی در هفته گرامیداشت خوابگاه ها (هفته سوم اردیبهشت) برگزار می نماید.
دانشجویان خوابگاهی که مایلند در طرح تعیین اتاق های نمونه بهداشتی شرکت نمایند از تاریخ 28/01/1395 لغایت 8/02/1395 با مراجعه به سایت اصلی دانشگاه ، نسبت به تهیه فرم های خودارزیابی و تکمیل آن اقدام نموده و حداکثر تا تاریخ 8/02/1395 به دفتر معاونت دانشجویی آقای دیزجی تحویل دهند.

شایان ذکر است به محض دریافت فرم های خودارزیابی تا پایان هفته خوابگاه ها، توسط تیم های کارشناسی دانشگاه نسبت به انجام بازدیدهای بهداشتی اقدام به عمل خواهد آمد.

در مراسم اختتامیه هفته خوابگاه ها به کلیه ساکنین اتاق های نمونه هدایایی اعطاء خواهد شد.