تاریخ : شنبه 11 ارديبهشت 1395

برگزاری دومین جلسه گارگاه آموزشی "الف مثل ازدواج "

دومین جلسه "کارگاه آموزشی الف مثل ازدواج " باسخنرانی دکتر احمد اسمعلی رئیس مرکز مشاوره و سلامت و با حضور مسئولین محترم از جمله اقای دکتر دانشفراز معاون محترم دانشجویی در تاریخ چهارشنبه 1/2/95 محل آمفی تاتر فجر دانشگاه با حضور 150 نفر ازدانشجویان برگزار گردید.

به گزارش رسیده از دفتر مشاوره و سلامت دومین جلسه "کارگاه آموزشی الف مثل ازدواج  " که از طرف تشکل جامعه اسلامی دانشجویان و با همکاری مرکز مشاوره و سلامت با سخنرانی دکتر احمد اسمعلی  رئیس مرکز مشاوره و سلامت و با حضور مسئولین محترم از جمله حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جلیلی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و آقای دکتر دانشفراز معاون محترم دانشجویی در تاریخ چهارشنبه 1/2/95 محل آمفی تاتر فجر دانشگاه با حضور 150 نفر ازدانشجویان برگزار گردید. جناب آقای دکتر احمد اسمعیلی مدرس کارگاه  درباره  معیارهای ازدواج موفق و تفاوتهای روانشناختی زنان و مردان و... مباحثی را بیان نمودند ، و در پایان جلسه دانشجویان سوالاتی را  پیرامون ازدواج موفق از زوج  موفق و مدعو جلسه جناب آقای مهندس باغبان و همسر ایشان خانم فتوحی مطرح نمودند و آنان به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.